ZUTATEN (2 PERSONEN)
60 g Haferflocken, glutenfrei
240 ml Hafermilch
2 Bio-Eier
1 EL Petersilie, gehackt
Prise Salz
Kokosöl
Haferflocken mit Milch und Salz in einen Topf geben, auf mittlerer Stufe erhitzen.
Auf kleiner Stufe 5 Minuten weiterköcheln, bis die Haferflocken die gewünschte Konsistenz erreicht haben.
In der Zwischenzeit Eier in eine mit Öl erhitzte Pfanne schlagen und so lange braten, bis die Eigelbe noch etwas flüssig sind.
Die Eigelbe herausschneiden und mit dem Haferbrei anrichten.
Petersilie darüber streuen.
Cookie | Dauer | Beschreibung |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |